publicatie & rectificatie

Interview Zoom.nl

Interview met zoom.nl

Onlangs ben ik geïnterviewd door de Zoom, helaas waren er wat grote fouten in dat stuk, wat ik erg jammer vind.
Misschien moeten ze mensen interviews eerst laten lezen voor eventuele fouten. Vooral als het gesprek niet is opgenomen.
Dus bij deze dingen wil ik even een paar dingen corrigeren .

Er staat dat ik zeg ” van diafragma weet ik niets” wat natuurlijk te dom voor woorden is,. En dat ze dat ook nog opschrijft !
Ik heb gezegd dat er soms  cursisten die net beginnen bij mij binnenkomen , en dan beginnen over over diafragma en iso etc .
Dan heb ik gezegd, ” dat is allemaal leuk, maar weet je ook waarom je en waarvoor je dat gebruikt ?”  Dat bedoel ik met ” ik heb niets met dat technische geleuter  ”  en laat dus maar laat maar eerst zien wat je kan.
En daarna heb ik gezegd tegen haar , “hou me te goede ik weet ze soms nog steeds niet uit mijn hoofd“, lachend…  Dus daar bedoel ik mee dat ik bijv zeg diafragma 7 inplaats van 7.1 .
Maar als ik mijn camera in mijn hand heb zijn we 1 en ik weet precies waarmee ik magic creër en welke stand ik  gebruik en hoe ze werken. Hoe kan ik anders les geven !!!!

En dan de 2e ernstige fout er is door niemand in de studio gezegd dat er modellen zijn gezien van 16 jaar naakt, noch ik of Priscilla , wel in lingerie , maar dat vind ik heel wat anders .

Voor de rest is het wel een aardig stuk . En ben ik vereerd dat ze me wilde interviewen. Beetje jammer dat ze me dus 1 niet van te voren laten lezen en 2 het stuk zelfs niet naar je sturen.

Wil je nu echt weten hoe ik alles doe en alles leren ? Boek dan een workshop of 1/1 cursus !
……meer informatie

 

Similar works

Portfolio fotoshoot, beauty fotoshoot glamour fotoshoot, fotograaf in Almere, sacha van Manen

Anne & Marit

Herfst shoot
Portfolio fotoshoot, beauty fotoshoot glamour fotoshoot, fotograaf in Almere, sacha van Manen

Michelle

Portfolio Shoot
Portfolio fotoshoot, beauty fotoshoot glamour fotoshoot, fotograaf in Almere, sacha van Manen

Christina Lazaros

Miss beauty of Groningen
We have placed cookies on your computer to help make this website better.
yes, I accept the cookies